Produktnyhet 2016: Stickkoppling för medicinskt bruk

Binders produktsortiment innehåller nu fler runda stickkopplingar. De gråvita stickkopplingarna från de populära serierna 620, 720 och 770 är utmärkta att använda inom områdena Medical, Home Care och Industrial. Här kan de användas i apparater som behöver ljusa stickkopplingar. Färgen passar till ljusa höljen och den gör det lätt att konstatera förekomst av smuts och föroreningar. Det robusta materialet polyamid 66 som stickkopplingarna är gjorda av håller formen bra och är lagom styvt. Materialet tål också acetat- och alkoholbaserade desinfektionsmedel.

Mer
M5
Produktnyhet för 2016: M5-skärmade, belagda kabelstickkopplingar

Från och med nu kan du beställa Binders nya kabelstickkopplingar inom området automatiseringsteknik vad gäller sensorik och aktorik. Just inom det här användningsområdet behövs det särskilt täta stickkopplingar och därför kan man med fördel använda vår nya M5-kontakt i serien 707: Tack vare 360-graders skärmning uppnår man skyddsklass IP67. Med dämpningsvärden på 60 dB i intervallet 1 GHz får man dessutom ljudlös dataöverföring.

Mer

More than just standard!

New brochure –
M5 Connector Program

The advantages of this series are obvious: Size, weight and price.

Do you wish detailed technical data and comprehensive product information? 

Here is the download!

Everything’s new

Product adverts:
emotional staging

We are breaking the mould with our product adverts. We want to be advanced and intrepid.
We want to polarise to set new standards. We want to have supporters as well as repudiators.

Let’s put it this way: We want to contrast ourselves apart from the majority!


Vi är Binder.

Vi är Binder.

verbinder no. 41 – totally new!

New design, new format, new paper.
Would you like to find out more? Here it is!
Mer

Kommande utställning

More trade fairs

KOMAF2017@KINTEX

24. okt 2017 - 27. okt 2017 - Ilsan/Seoul, South Korea

Om binder

Franz Binder GmbH & Co. Elektrische Bauelemente KG är ett familjeägt företag och marknadsledare i segmentet cirkulära kontaktdon. Uppemot 1 400 anställda arbetar på vårt huvudkontor i Neckarsulm och våra dotterbolag i Singapore, USA, Kina, Sverige, Frankrike, England, Österrike och Nederländerna.

 

 • Expert

  Vi är inte bara experter på tillverkning av otaliga varianter av cirkulära kontaktdon för användning inom automation och traditionell industri. Vi är även experter på skräddarsydda lösningar, utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontaktdon, baserat på kundens specifikation.

 • Stort produktsortiment

  Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. Binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

 • Pålitlighet, kvalitet, ansvar

  Binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

 • Låt oss hålla kontakten

  Placera dina personliga bokmärken i vår produktkatalog, använd vår intuitiva produktsökfunktion för att hitta rätt kontaktdon, läs vårt företagsmagasin "Der Verbinder"  eller titta på de senaste videoklippen och besök oss på Facebook.