M16

Produktnyhet 2016: M16-flänsstickkoppling med kvadratisk fläns

Med M16-flänsstickkopplingen med kvadratisk fläns utökar Binder nu sin produktportfölj inom området miniutrustningar. Ministickkopplingar fyller en viktig funktion för i synnerhet mät-, kontroll- och medicinteknik i industribranschen.  M16-kontakter karakteriseras av de många olika utförandena och anslutningsmöjligheterna. Den nya flänsstickkopplingen kan till exempel beställas med lödad eller crimpad anslutning eller litsanslutning. De många tillämpningsområdena kommer särskilt väl till pass vid arbete med tjocka väggar. Kompatibilitet med alla M16-kabeldelar garanteras.  

Mer

Power

Produktnyhet för 2016: RD24-flänsstickkoppling med mittfläns

Binders produktportfölj kompletteras nu med RD24-flänsstickkoppling inom området nätteknik. Tack vare det robusta konstruktionssättet och den kompakta storleken är de här elkontakterna bäst lämpade för användning vid maskintillverkning. Den nya elstickkopplingen har också många tillämpningsområden, särskilt vid arbete med tjocka väggar. Förutom olika användningsmöjligheter får man ytterligare en fördel med den enkla monteringen och de låga monteringskostnaderna. 

Mer

International

binder globally present

Since January binder was appearing at trade shows in Europe, North America and Asia. A consistent and pervasive Corporate Design was running through all fair appearances. Brief insight!

Find out more

Everything’s new

Product adverts:
emotional staging

We are breaking the mould with our product adverts. We want to be advanced and intrepid.
We want to polarise to set new standards. We want to have supporters as well as repudiators.

Let’s put it this way: We want to contrast ourselves apart from the majority!


Vi är Binder.

Vi är Binder.

verbinder no. 40
Read now the anniversary edition
containing these highlights:

Unique: binder at the fairs
Individual: binder customer-specific solutions.
Successful: 15 years binder China.
Mer

Kommande utställning

more exhibitions

enova

19. sep 2017 - 21. sep 2017 - Paris, France

Om binder

Franz Binder GmbH & Co. Elektrische Bauelemente KG är ett familjeägt företag och marknadsledare i segmentet cirkulära kontaktdon. Uppemot 1 400 anställda arbetar på vårt huvudkontor i Neckarsulm och våra dotterbolag i Singapore, USA, Kina, Sverige, Frankrike, England, Österrike och Nederländerna.

 

 • Expert

  Vi är inte bara experter på tillverkning av otaliga varianter av cirkulära kontaktdon för användning inom automation och traditionell industri. Vi är även experter på skräddarsydda lösningar, utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontaktdon, baserat på kundens specifikation.

 • Stort produktsortiment

  Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. Binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

 • Pålitlighet, kvalitet, ansvar

  Binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

 • Låt oss hålla kontakten

  Placera dina personliga bokmärken i vår produktkatalog, använd vår intuitiva produktsökfunktion för att hitta rätt kontaktdon, läs vårt företagsmagasin "Der Verbinder"  eller titta på de senaste videoklippen och besök oss på Facebook.