News 2018
696 HEC Series · Litz Wire Sealing for 5 Pole Panel Mount Connectors
More
News 2018
696 HEC Series
Hinged Cover
More
News 2018
M12-A Food & Beverage according to FDA
More
Catalogue 2018
The new catalogue is online now

Our new catalogue is online now. You can download the catalogue as PDF or leaf through it online.

Download Leaf-through online

Vi är Binder.

Vi är Binder.

Interview with Alfred Schraudolf from board of managers, information regarding the workshop in the field of customer-specific solutions and news from binder UK.
Mer

Kommande utställning

More trade fairs

S.E.E. Electronics

24. apr 2018 - 26. apr 2018 - Stockholm, Sweden

Om binder

Franz Binder GmbH & Co. Elektrische Bauelemente KG är ett familjeägt företag och marknadsledare i segmentet cirkulära kontaktdon. Uppemot 1 700 anställda arbetar på vårt huvudkontor i Neckarsulm och våra dotterbolag i Singapore, USA, Kina, Sverige, Frankrike, England, Österrike och Nederländerna.

 

 

 • Expert

  Vi är inte bara experter på tillverkning av otaliga varianter av cirkulära kontaktdon för användning inom automation och traditionell industri. Vi är även experter på skräddarsydda lösningar, utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontaktdon, baserat på kundens specifikation.

 • Stort produktsortiment

  Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

 • Pålitlighet, kvalitet, ansvar

  binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

 • Låt oss hålla kontakten

  Placera dina personliga bokmärken i vår produktkatalog, använd vår intuitiva produktsökfunktion för att hitta rätt kontaktdon, läs vårt företagsmagasin "Der Verbinder"  eller titta på de senaste videoklippen och besök oss på Facebook.