Recently printed

verbinder no. 40

Read now the anniversary edition 
containing these highlights:

Unique: binder at the fairs
Individual: binder customer-specific solutions.
Successful: 15 years binder China.

More Flip-through online

Digital and printed

New catalogues and brochures

You can find brand new catalogues and brochures in different languages for download. Find out more about our portfolio.

goto download-center

M12-A, M12-B

Produktnyhet 2016: M12-kabelstickkopplingen med crimpanslutning

Inom området automatiseringsteknik lanserar Binder nu den nya M12-kabelstickkopplingen med crimpanslutning. I det här fallet rör det sig om en utökning av de bekanta M12-stickkopplingsversionerna med skruvkläms-, skärkläms- och hyls-dragfjäderanslutningar. De nyintroducerade versionerna gör det möjligt att bearbeta de separat levererade kontakterna ”ej anslutna till stickkopplingarna” och sedan haka i dem. En annan nyhet är kabeluttagen som har ett inbyggt plastskjutreglage i kontaktstöden som håller fast kontakterna. Vi erbjuder kontakter med olika area. 

Mer

Power

Produktnyhet för 2016: RD24-flänsstickkoppling med mittfläns

Binders produktportfölj kompletteras nu med RD24-flänsstickkoppling inom området nätteknik. Tack vare det robusta konstruktionssättet och den kompakta storleken är de här elkontakterna bäst lämpade för användning vid maskintillverkning. Den nya elstickkopplingen har också många tillämpningsområden, särskilt vid arbete med tjocka väggar. Förutom olika användningsmöjligheter får man ytterligare en fördel med den enkla monteringen och de låga monteringskostnaderna. 

Mer

M12-S / M12-T

Produktnyhet 2016: M12-nätflänsstickkoppling

Inom området automatiseringsteknik lanserar Binder den nya M12-nät-flänsstickkopplingen med plastkåpa. I det här fallet rör det sig om färdigtillverkade flänskontakter och flänsuttag för nätapplikationer med S- eller T-kodning. Plastkåpan med UL-kapabel PVC övertygar med sin goda avskalningsförmåga och den höga kemiska hållfastheten. Tack vare de crimpade litserna har M12-flänskopplingen låg inre resistivitet. Kopplingen beställs i första hand med en standardlitslängd på 200 mm, men fler längder kan beställas på begäran.

Mer

Binder News

all news

Produktnyhet för 2016: M5-skärmade, belagda kabelstickkopplingar

Från och med nu kan du beställa Binders nya kabelstickkopplingar inom området automatiseringsteknik vad gäller sensorik och aktorik. Just inom det här användningsområdet behövs det särskilt täta stickkopplingar och därför kan man med fördel använda vår nya M5-kontakt i serien 707: Tack vare 360-graders skärmning uppnår man skyddsklass IP67. Med dämpningsvärden på 60 dB i intervallet 1 GHz får man dessutom ljudlös dataöverföring.
Mer

Our new app is now available!

Just search for 'Binder Connector' at the App-, Amazon- or PlayStore and stay connected to binder.

Download now for free!

Vi är Binder.

Vi är Binder.

verbinder no. 40
Read now the anniversary edition
containing these highlights:

Unique: binder at the fairs
Individual: binder customer-specific solutions.
Successful: 15 years binder China.
Mer

Kommande utställning

more exhibitions

Med- Tech Innovation

26. apr 2017 - 27. apr 2017 - Coventry, United Kingdom

Om binder

Franz Binder GmbH & Co. Elektrische Bauelemente KG är ett familjeägt företag och marknadsledare i segmentet cirkulära kontaktdon. Uppemot 1 400 anställda arbetar på vårt huvudkontor i Neckarsulm och våra dotterbolag i Singapore, USA, Kina, Sverige, Frankrike, England, Österrike och Nederländerna.

 

 • Expert

  Vi är inte bara experter på tillverkning av otaliga varianter av cirkulära kontaktdon för användning inom automation och traditionell industri. Vi är även experter på skräddarsydda lösningar, utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontaktdon, baserat på kundens specifikation.

 • Stort produktsortiment

  Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. Binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

 • Pålitlighet, kvalitet, ansvar

  Binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

 • Låt oss hålla kontakten

  Placera dina personliga bokmärken i vår produktkatalog, använd vår intuitiva produktsökfunktion för att hitta rätt kontaktdon, läs vårt företagsmagasin "Der Verbinder"  eller titta på de senaste videoklippen och besök oss på Facebook.